Ce spun clienții de spre Ritz Imobiliare

Rafael Udriste
jurnalist la TVR 1
 
Cea mai veche agentie imobiliara din Slatina. De incredere !
 
Truica Ramona
Director magazin Tehnica Slatina
 
Am colaborat cu agentia imobiliara Ritz Imobiliare. Am despre aceasta firma doar cuvinte de lauda. Sunt o echipa tanara, oameni cu pregatire deosebita in domeniu si foarte operativi. Am primit din partea acestora toata promtitudinea, reusind intr-un timp foarte scurt perfectarea unei tranzactii !
 
Liana Martin
Cluj Napoca, Cluj
 
Eu sunt din Cluj si am avut un apartament de vanzare in Slatina. Am apelat la Ritz Imobiliare si pot sa spun ca am fost sincer impresionata de serviciile acestei echipe de profesionisti. Tranzactia s-a desfasurat intr-un timp foarte scurt, in mod corect si eficient, astfel incat toata lumea a fost multumita. A fost o relatie de tip win-win (castig-castig) pe care am apreciat-o si pe care o recomand tuturor celor care au nevoie de servicii de calitate in domeniul imobiliar din Slatina !
 
Andreea si Dana Dumitrescu
Slatina, judetul Olt
 
Cu ajutorul oamenilor minunati de la Ritz Imobiliare, un vis a devenit realitate.
Este mai mult decat o casa, este o oaza de liniste, este acasa !
Va multumim !
 
Fam. Anghelache Daniela si Remus
Craiova, judetul Dolj
 
Am avut o colaborare exceptionala cu echipa Ritz Imobiliare pentru cumpararea unui apartament in Slatina. Recomandam celor interesati in vanzarea sau cumpararea unui imobil sa apeleze la experienta celor de la Ritz si vor avea avantaje si servicii imobiliare de calitate unice in oras. 

Dna. Mirela Stelea 

Am avut o colaborare foarte buna cu agentia Ritz, personal foarte competent si serios, toata stima.Profesionisti si seriosi din toate punctele de vedere ! Recomand cu toata increderea !
Dna. Iordanca Andreea
Multumim pentru ajutorul oferit, sfatuindu-ne corect din ambele pozitii : cumparator si vanzator.
O agentie imobiliara devotata clientilor sai dand dovada de un profesionalism deosebit.
Mult succes !

Contact

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord