Ce spun clienții de spre Ritz Imobiliare

Rafael Udriste

jurnalist la TVR 1

Alin Olaru
+
Cea mai veche agentie imobiliara din Slatina. De incredere !

Truica Ramona

Director magazin Tehnica Slatina

Alin Olaru
+
Am colaborat cu agentia imobiliara Ritz Imobiliare. Am despre aceasta firma doar cuvinte de lauda. Sunt o echipa tanara, oameni cu pregatire deosebita in domeniu si foarte operativi. Am primit din partea acestora toata promtitudinea, reusind intr-un timp foarte scurt perfectarea unei tranzactii !

Liana Martin

Cluj Napoca, Cluj

Alin Olaru
+
Eu sunt din Cluj si am avut un apartament de vanzare in Slatina. Am apelat la Ritz Imobiliare si pot sa spun ca am fost sincer impresionata de serviciile acestei echipe de profesionisti. Tranzactia s-a desfasurat intr-un timp foarte scurt, in mod corect si eficient, astfel incat toata lumea a fost multumita. A fost o relatie de tip win-win (castig-castig) pe care am apreciat-o si pe care o recomand tuturor celor care au nevoie de servicii de calitate in domeniul imobiliar din Slatina !

Andreea si Dana Dumitrescu

Slatina, judetul Olt

Alin Olaru
+
Cu ajutorul oamenilor minunati de la Ritz Imobiliare, un vis a devenit realitate.
Este mai mult decat o casa, este o oaza de liniste, este acasa !
Va multumim !

Fam. Anghelache Daniela si Remus

Craiova, judetul Dolj

Alin Olaru
+
Am avut o colaborare exceptionala cu echipa Ritz Imobiliare pentru cumpararea unui apartament in Slatina. Recomandam celor interesati in vanzarea sau cumpararea unui imobil sa apeleze la experienta celor de la Ritz si vor avea avantaje si servicii imobiliare de calitate unice in oras.

Contact

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord