Reprezentare exclusiva

Serviciile de Reprezentarea Exclusiva pentru proprietari si cumparatori ! 

Proprietari :

O conceptie gresita este ideea ca fara ajutorul unui consultant imobiliar se salveaza banii, deoarece puteti accepta preturi mai mici decat ati fi obtinut cu ajutorul unui agent imobiliar . La fel este si cand supraevaluati pretul proprietatii, iar clientii interesati se vor orienta catre imobilele care au pretul real de piata . Cu alte cuvinte, exista posibilitatea ca tranzactia imobiliara sa se realizeze la un pret ce nu reflecta realitatea pietei imobiliare actuale, sfatul nostru fiind acela de a apela la serviciile unui expert in domeniu, expert ce va poate evalua corect pretul proprietatii, va poate arata oferte similare existente sau vandute, va acorda consiliere gratuita, si, nu in ultimul rand, sa va prezinte proprietatea potentialilor clienti la adevarata ei valoare .
 
Serviciul de colaborare in regim de reprezentare exclusiva va aduce mai multa siguranta cat si avantajul pe care il aveti fiind alaturi o echipa dinamica si cu o vasta experienta pe piata imobiliara. In plus beneficiati de cea mai mare expunere online si offline, cat si de colaborarile pe care noi le-am legat in 18 ani de cand activam pe piata. Pentru dumneavoastra este aproape imposibil (decat cu costuri ridicate)  sa utilizati internetul si publicatiile locale cu care noi colaboram de mult timp pentru a obtine o vizibilitate cat mai buna a proprietatii dvs. si pentru a avea rezultatele asteptate in vanzarea sau cumpararea unei proprietati . 
 
Prin serviciul nostru de analiza comparativa de piata(CMA), pe o platforma de Real Estate Intelligence, veti avea o imagine si o pozitionare cat mai reala a preturilor practicate in piata pentru a putea vinde sau cumpara la pretul corect, recomandat de catre broker, nu in functie de cum se aude pe la vecini sau prieteni, sau publicarea de anunturi pe situri generaliste unde toti proprietarii pun anunturi la orice pret pe care il cred "corect", fara un studiu sau o analiza de piata prealabila . Stabilirea unui pret de listare al unei proprietati se face dupa mai multe criterii pe care numai agentii nostri le cunosc . Trebuie sa fiti flexibil si realist, nu trebiue sa va supraevaluati proprietatea .
 
Ritz Imobiliare are propria strategie de vanzare si de stabilire a pretului . Scopul agentilor nostri este ca pretul de lisare sa fie in concordanta cu realitatea pietei .
Agentii nostri selecteaza si precalifica doar acei clienti interesati de proprietatea dumneavoastra, stabilim data si ora vizionarii de comun acord, scutindu-va de deranj si telefoane nedorite bazandu-se pe respectul fata de client . 

Cumparatori :

Cum stiti ca pretul unui imobil pe care v-ati hotarat sa-l cumparati este cel real de piata ?

Agentia nostra va ofera servicii de reprezentare la cumparare putand beneficia de serviciile noastre de expertiza de peste 18 ani cat si de experienta brokerilor nostri care, in primul rand sunt orientati catre client si nevoile acestuia . 

Datorita implicarii active a consultantilor nostri in tranzactie, poti cumpara mai ieftin economisind o parte din buget, acestia asistandu-va pe toata perioada tranzactiei .

Nu trebuie sa confundati piata virtuala cu cea reala deoarece informatiile de pe internet pot sa nu fie in concordanta cu realitatea .

Este o idee gresita ca fara ajutorul unui consultant imobiliar se salveaza plata unui comision .

Pretul solicitat de catre proprietar poate sa fie mult mai mare fata de pretul real de piata, acesta urmand a se stabili in functie de mai multe criterii, in acest caz este indicat sa consultati un agent care are expertiza in segmentul de piata dorit . 

Ritz Imobiliare ofera servicii de reprezentare imobiliara la cumparare, consultanta si analize de piata pentru clientii interesati de achizitionarea de imobile cu credite Prima Casa/ipotecare sau cash !


Alegerea unei proprietati nu este un lucru usor . Consultantul va poate consilia si negocia pretul astfel incat imobilul pe care il doriti sa corespunda cerintelor si bugetului dumneavoastra .
 
Cumparatorii interesati de achizitionatea unei proprietati vor fi reprezentati de catre agent, vor primi consultanta si evaluare profesionala a proprietatii, verificarea actelor juridice ale propretatii dorite, cat si opinii pertinente in alegerea unei proprietati potrivite fiecarui buget .
 
Reprezentarea exclusiva este un concept care garanteaza castigul si se face dupa reguli bine stabilite.Un singur consultant, un contract semnat, o proprietate reprezentata cu un scop clar: câstigul garantat.
 
La contractul de reprezentare exclusiva, pentru vanzare - cumparare-inchiriere a proprietatii sau de servicii imobiliare , brokerul reprezinta o singura parte iar cel reprezentat poate fi vanzatorul sau cumparatorul, acestia pot mandata brokerul pentru a le reprezinta interesele in piata .

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord