Ghid tranzactionare vanzator

Doresti sa iti vinzi proprietatea ? Ritz Imobiliare te poate reprezenta pentru o vanzare de succes ! 

Puteti lucra cu o singura agentie care sa va reprezinte intresele si puteti beneficia intr-un mod profesionist de serviciile noastre de expertiza .

Contacteaza agentia Ritz Imobiliare si cere-ne suportul !

Noi cunostem piata imobiliara de peste 19 ani si te vom ajuta sa iti vinzi proprietatea in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret ! 
Trebuie sa fii realist - nu-ti supraaprecia proprietatea !
 
Pentru atingerea obiectivului vom parcurge primele etape :
 
1 - Inainte de a incepe colaborarea trebuie sa aveti un plan ferm cu privire la decizia de vanzare/inchiriere (scopul tranzactionarii clar definit), vom analiza actele de proprietate, iar daca sunt in regula putem trece la pasul urmator ;
 
2 - Dupa ce vom stabili nevoile dumneavoastra, va prezentam servicii nostre si daca sunteti de acord cu inceperea colaborarii, unul din agentii nostri va face o prima vizita la proprietate pentru a face o analiza de piata si o estimare a acesteia cat si fotografii urmand sa primesti sfatul nostru cu privire la pretul corect al proprietatii luand in considerare mai multe criterii cat si conditiile pietei . O proprietate este cea mai interesanta in primele doua luni de la promovare, iar daca pretul este prea mare veti pierde cei mai multi potentiali cumparatori, vanzarea ulterioara devenind foarte dificila. Prin serviciul nostru de analiza comparativa de piata CMA (Comparative Market Analysis ) pe platforma de Real Estate Intelligence veti avea o imagine cat mai reala a preturilor practicate in piata pentru a putea vinde la pretul corect . 
 
3 - Dupa stabilirea conditiilor de colaborare, vom semna contractul de reprezentare pentru vanzare iar noi ne vom putea incepe treaba ; 
 
4 - Va vom prezenta pretul recomandat prin oferte comparabile si o analiza de piata, iar dupa ce se va stabili pretul de listare precum si celelalte detalii ale proprietatii, unul din agentii nostri va promova si lista proprietatea ta in baza de date a agentiei cat si pe alte canale online si offline si identificam atat  clientii existenti deja in baza de date cat si catre alti noi potentiali clienti . 
 
5 - Clientii nostri cumparatori vor fi contactati si vor viziona inainte in agentie proprietatea, iar daca sunt interesati de aceasta te contactam sa stabilim impreuna o intalnire pentru vizionare .
 
6 - Daca unul din clienti prezinta interes, s-a hotarat si doreste sa cumpere proprietatea ne intalnim la agentie pentru negocierile finale.
 
 
7 - Pregatim actele pentru vanzare si ne intalnim la notar pentru finalizarea tranzactiei si semnarea actelor 
 
  * PENTRU VANZAREA UNEI PROPRIETATI AGENTIA FOLOSESTE MAI MULTE TEHNICI SI SERVICII DE MARKETING SI DETINE UN PORTOFOLIU DE CLIENTI CUMPARATORI POTRIVITI PENTRU PROPRIETATEA DUMNEAVOSTRA !
VINO LA NOI SI TE VEI CONVINGE !
 
* seviciile prestate de agentie nu sunt valabile daca nu se semneaza in prealabil contractul pentru serviciile imobiliare de vanzare proprietati .
 
Costurile si taxele tale:
 
- impozit vanzare catre stat (pe care il poti estima direct la noi pe site folosind Calculatorul de Taxe Notariale)
 
- plata certificatului energetic (pentru case si apartamente ) .
 
 - onorariul agentiei Ritz Imobiliare (daca se realizeaza tranzactia)

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord