MOTIVE PENTRU CARE AI NEVOIE DE UN AGENT IMOBILIAR

MOTIVE PENTRU CARE AI NEVOIE DE UN AGENT IMOBILIAR

În fiecare an, o mică parte din locuințe sunt scoase la vânzare de către proprietar.

Dar, potrivit Asociației Naționale a Agenților Imobiliari, vânzarea fără agent imobiliar îngreunează procesul. Iată câteva motive pentru care angajarea unui agent vă poate economisi timp, energie și poate reduce stresul.


1. Know-how în industrie
Probabil că nu aveți prea multă experiență în privința imobiliarelor. Industria poate fi dificil de navigat, dar un agent are educația și experiența pentru a-și susține deciziile.

2. Abilități de negociere
Dacă nu ți se pare un negociator expert, aici intervine un agent imobiliar. REALTORS® au stăpânit arta negocierii și se pot asigura că casa ta se vinde la un preț corect.

3. Hârtii confuze?
În loc să petreci ore întregi pe internet pentru a afla ce înseamnă termenii de specialitate, agentul tău poate să-ți explice totul în termeni de bază și să se ocupe de procesul adesea dificil de navigare într-o tranzacție imobiliară.

4. Lucrează pentru tine
Agenții trebuie să aibă în vedere interesul tău, care poate fi o gură de aer proaspăt în timpul unui proces deosebit de stresant. Este benefic să ai o opinie de specialitate care să te susțină și expertiză de marketing pentru a te asigura că casa ta este văzută de oamenii potriviți.

5. Expertiza Pieței

Indiferent dacă vă mutați la țară sau în oraș, alegeți un agent cu cunoștințe extinse despre cartierul de care sunteți interesat. Agentul va ști prețul mediu al caselor din zonă, plus informații suplimentare pe care este posibil să nu le puteți afla.


Atâta timp cât angajezi un agent în care ai încredere, vrei să te asiguri că îi asculți sfaturile. Agenții buni pot fi de neprețuit în procesul de cumpărare a casei.

Agenții imobiliari care lucrează de ceva timp în afaceri sunt testați în luptă. Probabil că au trecut prin numeroase probleme. Odată cu experiența vin abilitățile de rezolvare a problemelor.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord