NOU ! VILA cocheta P+M, Garaj dublu, complet MOBILATA si UTILATA!

Oferta a fost vanduta/inchiriata

ID Oferta: 1268
Actualizat la: 17 Iunie 2022, Numar de afisari: 2317

 Iti doresti o casa deosebita si cocheta, la cheie, finisata cu drag si cu atentie la detalii? Visezi la o priveliste asa cum nici nu ti-ai imaginat ca ai putea avea de pe terasa ta?

 Daca te-ai hotarat sa treci la un alt nivel de trai si te-ai saturat sa stai intr-un apartament care nu-ti mai da nicio satisfactie de viata, atunci Ritz Imobiliare are oferta potrivita pentru tine!

 Va propunem spre vanzare o VILA spatioasa cu 6 camere,  avand orientare sudica ce ii transmite acestei proprietati o energie foarte buna !

 Proprietatea este situata într-o zonă rezidentiala din cartierul Oituz - Marasesti, accesul fiind permis doar riveranilor ceea ce oferă un plus de liniste si siguranță.

 De asemenea, în apropiere găsim și supermarketuri de unde se pot face cumpărăturile, acestea fiind la doar 5 minute de mers cu mașina.

 Imobilul are o arhitectura frumoasa cu un regim de inaltime P+M, cu o suprafata utila de 250 mp, teren intravilan total de 2.091mp, plus un garaj dublu, in suprafata de 63mp, fiecare garaj fiind dotat cu usa electrica proprie si camara spatioasa/spatiu depozitare pe spate.

 Casa este construita din caramida in anul 2003, este acoperita cu tigla Bramac, este izolata pe exterior, iar podul este izolat cu vata minerala bazaltica. Dispune de urmatoarele utilitati: curent trifazic, apa curenta in curte, fosa septica ( canalizarea aflandu-se la limita proprietatii), gaze naturale , avand 2 centrale termice, respectiv 1 pentru parter si 1 pentru etaj. 

 Intrarea în curte se face printr-o poartă electrică, acesta reprezentând inca un avantaj al imobilului, iar curtea interioara este pavată, este dotata cu Gratar zidit cu caramida și ofera 4(patru) locuri de parcare.

 Proprietarii au reușit să creeze un spațiu intim cu finisaje moderne, culorile folosite și combinația elementelor de design, fiind potrivite atât pentru un cuplu tânăr cât și pentru o familie cu copii mici sau chiar adolescenți.

 De la intrarea în această casă veti simți o atmosferă liniștitoare, confortabilă care dă senzația de libertate și creaza sentimentul de “acasă”, toate acestea la un loc oferind o notă de confort întregii proprietăți !   

 La parter se afla: 1(o) bucatarie open space ce are o perspectiva deosebita de la geam, 1(un) dinning room si 1(un) living cu ferestre mari si mobilier ales cu grija si atentie, astfel incat sa ofere un confort deosebit si o cromatica moderna, 1(un) dormitor, 1(un) hol generos, casa scarii si 1(o) baie complet utilata si mobilata.

 La etaj, se afla: 1(un) dormitor matrimonial ce are o intimitate aparte, fiind dotat cu dressing si avand acces pe balconul principal, 3(trei) dormitoare cu dressing comun, 1(o) baie spatioasa, 1(un) hol generos si 1(o) baie de serviciu.

 Terasa este punctul de atractie pentru oricine intra in aceasta casa, intrucat aici iti poti bea cafeaua in tihna dimineata meditand sau alaturi de prieteni, acesta fiind cel mai iubit loc de catre toti cei care vin in vizita de primavara pana toamna tarziu !

 Proprietatea dispune si de teren, gradina fiind amenajata cu vita de vie si livada de pomi fructiferi, existand suficient spatiu pentru o gradina de legume, fiind perfecta pentru cei care doresc sa se gospodareasca !

* se accepta plata cash sau credit ipotecar sau credit Noua Casa.

**puteti viziona mai multe fotografii pe site-ul agentiei :     www.ritzimobiliare.ro;    e-mail: office@ritzimobiliare.ro

Localitate: Slatina
Zona: Central
Reper: Oituz
Numar Camere: 8
Suprafata utila: 250 mp
Suprafata Teren: 2091 mp
Numar Dormitoare: 5
Numar Bai: 3
Numar Balcoane: 2
Front: 24 ml / nr fronturi 1
Deschidere: 24 ml
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2003
Locuri Parcare: 4/In curte
Acces auto: Acces auto,
Acces internet: Fibra optica,
Acoperis: Tigla,
Bucatarie: Mobilata, Utilata, Deschisa,
Curte: Gratar, Pavata, Gradina, Livada,
Destinatie: Locuinta,
Dotari: Camera Tehnica, WC Serviciu, Aragaz, Dressing, Masina rufe, Frigider, Scara interioara, Semineu, Telecomanda garaj,
Ferestre: Care se deschid, Term. PVC,
Incalzire: Centrala pe gaz,
Izolatii termice: Exterior, Interior,
Materiale: Beton Armat, Caramida ,
Mobilat: Mobilat, Modern,
Pereti: Faianta, Lavabil,
Plansee: Beton Armat,
Podele: Gresie, Parchet,
Stadiu Constructie: Finalizat,
Stadiu Finisare: Imbunatatit,
Strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal,
Structura: Caramida,
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
Tip: Individuala,
Tip Curte: Individuala,
Usa intrare: PVC,
Usi: Lemn,
Utilitati: Gaz, Fosa septica, Canalizare, Apa, Curent trifazic, Cablu TV, Curent,
Vecinatati: Zona comerciala, Supermarket, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinatie, Central, Autobuz, Scoala/gradinita, Restaurant/pub,

Lucia Ritz Imobiliare

Consultant Imobiliar, SRS, RENE
0745450048
0249411110
office@ritzimobiliare.ro

Contact

Oferte similare

HOT
Slatina
+

Nou ! Casa S=179 mp + teren S= 491 mp, z

4 1 162 m2
   RITZ IMOBILIARE, va propune spre vanzare fara comision la...
   RITZ IMOBILIARE, va propune spre vanzare fara comision la cumparato...
64.990EUR

NOU ! VILA cocheta S+P+M+GARAJ, MOBILAT

5 3 225 m2
Iti doresti o casa cocheta, la cheie, finisata cu drag si cu atentie l...
Iti doresti o casa cocheta, la cheie, finisata cu drag si cu atentie la detalii?...
214.990EUR
HOT
Slatina
+

NOU! Casa cu teren Comuna Valcele, Ideal

3 0 33 m2
                    ...
                      &nb...
10.990EUR
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe Sunt de acord